De inhoud van deze pagina vereist een nieuwere versie van Adobe Flash Player.

Obtenir le lecteur Adobe Flash

De fantastische tombola's van La Truffe Noire

Nous organisons régulièrement des tombolas pour récompenser nos clients les plus fidèles. Vous trouverez ci-dessous un petit historique, ainsi que les gagnants de ces évènements d'exception.

Juni 2013 - Zomertombola

In het kader van de 25e verjaardag van zijn restaurant nodigt Luigi Ciciriello u graag uit om de zomer van 2013 te komen vieren met een zonovergoten menu met Truffel en Champagne.
Winners:
Dhr. CORICA,
Dhr. BORRE et
Mvr. KREISEL-DENIE
Meer info

April 2013 - Lentetombola

Moreno Panattoni en Luigi Ciciriello nodigen u graag uit om de late intrede van de lente te vieren met een rijkgeschakeerd menu dat perfect aansluit bij de 4 grote Toscaanse wijnen van Fattoria Montechiari.

Winners:
Dhr et Mvr DEDISSE

Meer info

Januari 2013 - Supertombola bij het 25-jarige bestaan van La Truffe Noire

Op 17 februari 1988 richtte Luigi La Truffe Noire op, om zijn liefde voor de truffel te delen met gastronomen. Na 25 jaar die in het teken stonden van eenzelfde passie, mag hij de meesten onder u echte vrienden noemen in plaats van klanten.

Winner:
Mvr Ana Paula PAVAN

Meer info

November 2011 - La Truffe Noire neemt u mee op een buitengewone “Jacht op de Witte Truffel”

Nu de witte truffel over enkele weken - begin oktober - opnieuw zijn intrede doet, laat het restaurant La Truffe Noire u alvast watertanden met een tombola die de eetlust van de avonturiers zeker zal opwekken...

Meer info

Mei 2011 - Welkom in Rovinj, parel van Kroatië

Om het seizoen van de witte truffel - de diamant der diamanten - met luister in te zetten, schenken de restaurants La Truffe Noire en L’Atelier de La Truffe Noire, in samenwerking met de Toeristische Dienst van Istrië, u een romantisch verblijf in Rovinj, parel van Kroatië.
Winners:
Dhr et Mvr QUERTON, uit Lasne
Dhr et Mvr AUDET, uit Ukkel.
Meer info

Juni 2010 - Escapade in Toscane

Als dank voor uw trouw, bied ik u een schitterende trip naar Toscane aan. Een heel weekend lang bent u er te gast bij mijn goede vrienden mevrouw en de heer Panattoni die u graag laten kennismaken met hun wijndomein Montechiari en de charmes van de vlakbij gelegen stad Lucca.

Meer info

Novembre 2009 - La Vie en Rose

Het huwelijk tussen Laurent-Perrier en La Truffe Noire.
Een droomweekend bij Laurent-Perrier aan het stuur van een Maserati.

Winner:
Madame DE VLEMINCK, uit Brussel

Meer info

Avril 2009 - Porcelaine La Truffe Noire

Parce que c’est aussi la coutume de vous faire un cadeau, La Truffe Noire vous propose de gagner un lot de 24 pièces de sa toute nouvelle vaisselle en porcelaine fine de Limoges, créée en exclusivité pour le restaurant.
Gagnante:
Mademoiselle J. DES de Lillois

Meer info

2008 - Voyage en Slovénie

Pendant une semaine, la Slovénie fera de vous ses hôtes privilégiés. Elle vous invite à découvrir ses trésors, ses charmes et ses mystères lors d’un séjour exceptionnel qui vous mènera des Alpes Juliennes à la côte de la mer Adriatique.

Meer info

2007 - Vacances Romaines

Comme je ne peux pas tous vous amener à Rome, j'ai invité Rome à s'installer dans notre cuisine pour vous allécher de ses spécialité les plus ensoleillées.
Gagnants:
Monsieur L.TRIERWEILER de Luxembourg
Madame A. GILLOW d'Harmignies
Madame C. FAYT de Rhode-Saint-Genèse
Monsieur P. RAHIER d'Ixelles

Meer info


Designed by restopub.be