169,00 Euros (inclusief 1 aperitief, ½ fles wijn, 1 koffie per persoon)
Nr 1
Voorafjes
Vlinder van gemarineerde zalm en sint-jakobsvrucht,
scheproom met kaviaar van vliegende vis en wasabi
Ravioli met langoustines van Gulvinec,
emulsie van aardappelcoulis in basilicumolie
Met geraspte verse zwarte truffel + 10€ of witte truffel van Alba +25€
Knapperige escalope van kalfszwezerik met truffel en perigourdinesaus
Truffel van pure chocolade, omhuld met gesponnen suiker
Mignardises en Moka
Wijnen:
Champagne “La Truffe Noire” of Cocktail Maison
2015 Falanghina IGT Polvanera, Grand Vin des Pouilles
2011 Merlot “100%” di Montechiari, M Panattoni, Grand Vin de Toscane
Nr 2
Voorafjes
Zeebarbeelfilet in een jasje van aardappel met wintertruffel,
een kruidenslaatje met fijngesneden truffel, vinaigrette met truffeljus
Licht gepocheerde Zeelandse oesters op z'n Florentijns,
met romige champagnesaus
Met geraspte verse zwarte truffel + 10€ of witte truffel van Alba +25€
Fijne gesneden haasje van reebok, peper saus, verse noedels en kastanjes, appel met veenbessen
Vers seizoensfruit met meringue, verse mango saus
Mignardises en Moka
Wijnen:
Champagne “La Truffe Noire” Blanc de Noirs of Cocktail Maison
2015 Fiano Minutolo IGT Polvanera, Grand vin des Pouilles
2012 Rosso di Montechiari, M Panattoni, Grand Vin de Toscane
Nr 3
Voorafjes
Lauwe kreeftensalade op een carpaccio van zachte aubergine,
gehakte avocado en tomatensorbet
Risotto met pompoen en linsen, parmezaanseroom saus, geraspte zwarte truffel
Medaillons van geroosterde zeeduivel met maanzaad, knapperige parmezaanbiscuit,
gekonfijte tomaten met oregano, fijne groenten, en paprikacoulis
Warme chocoladesoufflé met Caraïbenchocolade
Mignardises en Moka
Wijnen:
Champagne “La Truffe Noire” Blanc de Noirs of Cocktail Maison
2015 Falanghina IGT Polvanera, Puglia, Italië
2015 Oro di Montechiari M. Panattoni, Toscane, Italië