139,00 Euros (inclusief 1 aperitief, ½ fles wijn, 1 koffie per persoon)
Nr 1
Voorafjes
Klompje eendenlever in een jasje van speculaas,
geroosterde kramiekstokjes, mangochutney
Hart van kabeljauw in cappuccino van kokosnoten met gember
met geraspte verse zwarte truffel + 10€ of witte truffel van Alba +25€
Vers fruit met meringue en coulis van maracuja
Mignardises en Moka
Wijnen:
2015 Prosecco di Valdobbiadene Superiore DOCG Guizzo
2012 Gewürztraminer Hugel Alsace
2015 Oro di Montechiari – Groote wijn van Toscane
Nr 2
Voorafjes
Gemarineerde zalm geparfumeerd met witte-truffelolie, en scheproom met zwarte truffel
Borst van fazante hen gevuld met foie gras en pistaches, wijn saus van Sauternes ganzenleverboter en eekhoorntjesbrood
met geraspte verse zwarte truffel + 10€ of witte truffel van Alba +25€
Warme soufflé met extra donker chocolade,
vanilla sabayon geparfumeerd met sinaasappel
Mignardises en Moka
Wijnen:
2015 Prosecco di Valdobbiadene Superiore DOCG Guizzo
2015 Falanghina IGT Polvanera Grand vin des Pouilles
2012 Rosso di Montechiari, M Panattoni, Grand Vin de Toscane
Nr 3
Voorafjes
Tartaar van rode tonijn met gegrilde amandelen en basilicumolie,
roggetoast met Provençaalse kweepeermarmelade, geparfumeerd met limoen
Met geraspte verse zwarte truffel + 10€
Haasje van Chalosse eend met bananen van de Canarische Eilanden,
ravioli van pompoen en wilde paddestoelen
Tiramisù met mascarpone en arabicacoulis, stracciatella-ijs
Mignardises en Moka
Wijnen:
2015 Prosecco di Valdobbiadene Superiore DOCG Guizzo
2015 Fiano “Minutolo” IGT Polvanera, Groote wijn van Puglia
2013 Primitivo 14° IGT Polvanera, Groote wijn van Puglia