Le contenu de cette page nécessite une version plus récente d'Adobe Flash Player.

Obtenir le lecteur Adobe Flash





Herfst-Winterkaart

Kaas, Dessert
en Gourmandises


Hartstochtmenu Menu
30de verjaardag


Privilegemenu

Weekmenu
geserveerd van maandag tot vrijdag, niet beschikbaar voor Valentijnsdag

Bongomenu
geserveerd van maandag tot vrijdag, niet beschikbaar voor Valentijnsdag



Ster Bongo Menu
Van maandag tot vrijdag, lunch & diner
 

Winter 2018

Aperitiefhapjes



Torentje van foie gras en Golden appel
Balsamico-azijn “het saffraan van Cotchia”
brood met gedroogde vruchten en rozijnen



Op het moment gerookte wilde zalm uit Schotland
getruffelde julienne van schorseneren
lauwe olijfolie met truffelsap



Fijngesneden eend van Chalosse
op de wijze van Apicius
gelakt met honing en zeldzame kruiden
groenten en winterwortels
Met geraspte zwartetruffel + 10€



Warme soufflé met bittere Valrhona chocolade
Vanille ijs op het moment gedraaid
sabayon geparfumeerd met sinaasappel

In harmonie met 4 wijnen aanbevolen + 45€



Designed by restopub.be