geserveerd van maandag tot vrijdag, niet beschikbaar voor Valentijnsdag
geserveerd van maandag tot vrijdag, niet beschikbaar voor Valentijnsdag
|
Meesterkoks Aziz Bhatti & Erik Lindelauf
Stellen U voor:
Verse Pasta, Risotto & Colombuseieren©
| Tagliolini van tarwebloem met Colombuseieren© en hoeveboter |
25,00 |
| Met geraspte zwarte truffel |
35,00 |
| |
|
| Piemontese risotto “mantecato” met fontina van de Aostavallei |
25,00 |
| Met geraspte zwarte truffel |
35,00 |
| |
|
| Risotto van koningskrab met Thaïse groene asperges |
35,00 |
| Met geraspte zwarte zomertruffel |
45,00 |
| |
|
| Zwarte diamant “surprise”: Ravioli gevuld met truffelschilfers |
44,00 |
| |
|
| Ravioli met langoustines van Guilvinec, emulsie van aardappelcoulis in basilicumolie |
39,00 |
| Met geraspte zwarte zomertruffel |
49,00 |
| |
|
| Gesauteerde cantharellen, kreeft en verse tagliatelle met truffeljus en parmezaan |
39,00 |
| Met geraspte zwarte zomertruffel |
49,00 |
| |
|
Roereieren van Colombusei© met truffels
Geflankeerd door een kleine truffel in jus en bruschetta van lookbrood |
59,00 |
|