De inhoud van deze pagina vereist een nieuwere versie van Adobe Flash Player.

Obtenir le lecteur Adobe Flash





Herfst-Winterkaart

Kaas, Dessert
en Gourmandises


Hartstochtmenu Menu
30de verjaardag


Privilegemenu

Weekmenu
geserveerd van maandag tot vrijdag, niet beschikbaar voor Valentijnsdag

Bongomenu
geserveerd van maandag tot vrijdag, niet beschikbaar voor Valentijnsdag



Meesterkoks Aziz Bhatti & Erik Lindelauf
Stellen U voor:
 

Verse Pasta, Risotto & Colombuseieren©

Tagliolini van tarwebloem met Colombuseieren© en hoeveboter 25,00
Met geraspte zwarte truffel 35,00
   
Piemontese risotto “mantecato” met fontina van de Aostavallei 25,00
Met geraspte zwarte truffel 35,00
   
Risotto van koningskrab met Thaïse groene asperges 35,00
Met geraspte zwarte zomertruffel 45,00
   
Zwarte diamant “surprise”: Ravioli gevuld met truffelschilfers 44,00
   
Ravioli met langoustines van Guilvinec, emulsie van aardappelcoulis in basilicumolie 39,00
Met geraspte zwarte zomertruffel 49,00
   
Gesauteerde cantharellen, kreeft en verse tagliatelle met truffeljus en parmezaan 39,00
Met geraspte zwarte zomertruffel 49,00
   
Roereieren van Colombusei© met truffels
Geflankeerd door een kleine truffel in jus en bruschetta van lookbrood
59,00







Designed by restopub.be