| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 geserveerd van maandag tot vrijdag, niet beschikbaar voor Valentijnsdag 
 geserveerd van maandag tot vrijdag, niet beschikbaar voor Valentijnsdag 
 
 
 | Meesterkoks Aziz Bhatti & Erik Lindelauf Stellen U voor:   
 Verse Pasta, Risotto & Colombuseieren© 
 
  
    | Tagliolini van tarwebloem met Colombuseieren© en hoeveboter | 25,00 |  
    | Met geraspte zwarte truffel | 35,00 |  
    |  |  |  
    | Piemontese risotto “mantecato” met fontina van de Aostavallei | 25,00 |  
    | Met geraspte zwarte truffel | 35,00 |  
    |  |  |  
    | Risotto van koningskrab met Thaïse groene asperges | 35,00 |  
    | Met geraspte zwarte zomertruffel | 45,00 |  
    |  |  |  
    | Zwarte diamant “surprise”: Ravioli gevuld met truffelschilfers | 44,00 |  
    |  |  |  
    | Ravioli met langoustines van Guilvinec, emulsie van aardappelcoulis in basilicumolie | 39,00 |  
    | Met geraspte zwarte zomertruffel | 49,00 |  
    |  |  |  
    | Gesauteerde cantharellen, kreeft en verse tagliatelle met truffeljus en parmezaan | 39,00 |  
    | Met geraspte zwarte zomertruffel | 49,00 |  
    |  |  |  
    | Roereieren van Colombusei© met truffels Geflankeerd door een kleine truffel in jus en bruschetta van lookbrood
 | 59,00 |  
 
 
 
 
 |